U bent hier: Home › Evenementen › Vaste evenementen

Vaste evenementen

Vaste evenementen - voor detail informatie zie het evenementenoverzicht

 

  Racketwissel - iedere dinsdagavond vanaf 19.00 uur

Op dinsdagavond vanaf 19.00 uur leggen de deelnemers hun rackets op de tafel waarna iemand willekeurig de rackets trekt om dubbels en soms een enkel te vormen. Elk half uur wordt er gewisseld en kan er deelgenomen worden. Dit evenement is uitermate geschikt voor beginners en nieuwe leden. Je speelt elke keer met andere partners en tegenstanders en dat maakt het spel zo afwisselend en leuk! Tientallen deelnemers beleven hier elke dinsdag weer veel plezier aan. .

!!!!!! Niet-deelnemers aan de racketwissel: houd rekening met het feit dat racketwissel op elke dinsdagavond voorrang heeft boven ander recreatietennis.

BREN-toernooi prestatief - zondag begin maart

Twee keer terugkerend toernooi onder leden van tennisverenigingen Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede. Het toernooi in maart heeft een prestatief karakater, waarbij de beste spelers van de verenigingen tegen elkaar uitkomen en de editie in oktober is voor de 35+ vrijwilligers van genoemde verenigingen. Een vaste traditie onder deze verenigingen. De gastheer wisselt per jaar. Meestal vindt het prestitatieve evenement op de 1e zondag in maart plaats.

 Ladiesday - eerste zondag in april vanaf 11.00 uur

Op de 1e zondag in april hebben de mannelijke leden niet op het park te zoeken want dan is het namelijk LADIESDAY. Een dag die in het teken staat van alles wat vrouwen leuk vinden. En dat is naast tennis elk jaar weer een verrassend thema! Uiteraard in combinatie met lekker eten en drinken en veel gezellige momenten. Dus dames tussen 18 en 90 jaar blokker die zondag vast in je agenda en doe mee!

!!!!!! Niet-deelnemers: houd rekening met het feit dat alle banen die dag vanaf 11.00 uur bezet zijn tot ca. 17.00 uur.

De voorjaarscompetitie - van april t/m juni (dag is per onderdeel verschillend) 

Een competitie voor de prestigieuzere speler, zowel enkel als dubbel. De dames zijn met de dubbels nog in de meerderheid, maar hopelijk gaat dat veranderen doordat steeds meer heren zich opgeven. Dubbels en enkels spelen tegen verenigingen uit de regio. Er is momenteel een categorie voor de meisjesjeugd tot en met 14 jaar en een herenploeg en diverse damesploegen 18+. Een lage drempel om je krachten te meten met spelers van andere clubs, maar wel op een sportieve en gemoedelijke manier. De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in april, mei en juni op wisselende dagen (dinsdagmorgen, donderdagmorgen, zaterdag of zondag)

   

Zomeravondcompetitie - op de woensdagavonden in mei en juni 

Een competitie voor de speler, die zowel van het wedstrijdelement als de gezelligheid houdt. De dubbelteams zijn dames, heren of gemengde teams. Er wordt gespeeld tegen verenigingen uit de regio. Als er meerdere teams thuisspelen zijn er 4 van de 6 banen bezet.

 Bedrijventoernooi - laatste zaterdag in juni

Een toernooi voor bedrijven met een link naar Neede (bedrijf of deelnemers uit Neede). Gezelligheid staat voorop, maar natuurlijk geldt ook de sportieve prestatie! Middels een aantal wedstrijden van elk een half uur wordt het beste team bepaald. Aansluitend netwerken onder het genot van gezellig borrelen en een BBQ.  

 

 Bokkendag - augustus/september

Dames waart oe, want de bok is los....

Op deze zaterdagmiddag en -avond nemen de mannelijke leden het park even over. De activiteiten staan naast tennis in het teken van sportiviteit, gezelligheid, bier en BBQ. Eén keer deelgenomen, dan is de kans groot dat je het volgende jaar er weer bij bent! Dus hou die middag/avond vrij.

 Tennislessen - start nieuwe lesseizoen eind augustus / begin september

Eind augustus / begin september wordt er gestart met het nieuwe lesseizoen voor zowel de jeugd als de senioren. De lessen worden op diverse dagen gegeven door onze clubtrainer. Kijk hier voor informatie over jeugdlessen of seniorlessen.


De clubkampioenschappen in de derde week van september

Een traditioneel evenement binnen onze vereniging. Wie mag zich het beste lid van TV Neede noemen? De clubkampioenschappen duren een week. De deelname zit na een aantal magere jaren weer flink in de lift. De gezonde onderlinge rivaliteit gaat hand in hand met een prachtige sfeer! Het evenement wordt jaarlijks eind september gespeeld. Uiteraard is er gedurende de clubkampioenschappen geen overig tennis mogelijk.

BREN-toernooi 35+ - zondag begin oktober

Twee keer terugkerend toernooi onder leden van tennisverenigingen Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede. Het toernooi in maart heeft een prestatief karakater en de editie in oktober is voor de 35+ vrijwilligers van genoemde verenigingen. Een vaste traditie onder deze verenigingen. De gastheer wisselt per jaar. Meestal vindt het recreatieve evenement op de 1e zondag in oktober plaats.

De wintercompetitie- woensdagavonden van oktober t/m februari

Deze competitie is een ideale gelegenheid om spelers/teams van andere verenigen uit de regio te leren kennen. Uiteraard wordt er om de punten gespeeld, maar de gemoedelijke sfeer staat zeker ook voorop. De wintercompetitie wordt altijd van oktober tot en met februari gespeeld, meestal op de woensdagavond. Er wordt niet elke week gespeeld, dus houd goed in de gaten wanneer er gespeeld wordt (zie website). Indien de wintercompetitie aan de gang is, kunnen overige recreanten niet van de banen gebruik maken als alle banen bezet zijn. Er kan dan ook niet worden afgehangen!

Ter Avest toernooi - maandag t/m zondag wk 46 (november)

Ongekend populair toernooi van TV Neede.  Meer dan honderd dubbels van verenigingen uit de regio doen op verschillende niveaus (van 8 t/m 5) mee. Er wordt alleen gedubbeld, zowel mix, heren en dames. Er wordt best fanatiek gespeeld, maar na het gevecht op de baan wordt er in de kantine nog gezellig wat met elkaar gedronken en nagepraat. Toernooi vindt jaarlijks plaats in wk 46 (november) van maandag t/m zondag. Gedurende deze week vanaf 's avonds 18.00 uur zijn alle banen bezet

Zoek in site:
Loginstatus:
Twitter:
Tennisbaan huren
Lid worden
Contributie tarieven
Aanmeldingsformulier
Lidmaatschap opzeggen
Afmeldingsformulier
Verenigingsstructuur
Vacatures
Bestuur
Commissies
ALV informatie
Historie
Verenigingsstatuten
Nieuwsarchief
Accomodatie commissie
Jeugd activiteiten commissie
Kantine commissie
Kascontrole commissie
PR commissie
Senior activiteiten commissie
Sponsor commissie
Tennis Technische commissie
Vaste evenementen
Evenementenoverzicht
Evenementenoverzicht
Evenementenoverzicht
KNLTB Competitie
Competitie - deelnemen?
Competitie - indeling teams
Competitie - uitslagen
Data thuisspelende teams Voorjaarscompetitie
Artikel padel Mijn Magazine
Foto's aanleg padelbaan
Inschrijfformulier
Maak kennis met padel
Soorten lidmaatschap padel
Spelregels padel
Voorwaarden padel spelen
Tennisles
Jeugd competitie
Jeugdactiviteiten
Jeugdterrein
Jeugdbeleidsplan
Schooltennis
Maak kennis met tennis
Maak Kennis met Tennis & Clubtraining
Lesreglement jeugd
Jeugd competitie - deelnemen?
Jeugd tennisles
Senior tennisles
Lesreglement senioren
Trainers
Tennispark - luchtfoto
Openingstijden tennisbanen
Tennisbaan huren
Baanreglement
Sleuteladres
Kantine - openingstijden
Kantinedienst rooster
Schoonmaak rooster
Schoonmaakoverzicht
Baansponsoren
Toernooisponsoren
Winddoeksponsoren
Advertentiesponsoren
Overige sponsoren
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?

Ogenblik a.u.b. ...